logo-gayhaarlem

Haarlem Agenda

De Roze Salon 55+ | 14 mrt
Op donderdag 14 maart is de beurt aan lachcoach Maarten Vos om middels een lachworkshop de Roze Salon aan het lachen te krijgen. Steeds meer roze senioren ontdekken de Roze Salon 55+ om gevoelsgenoten te kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje, drankje en gratis soep. De Roze Salon vindt elke tweede donderdag van de maand plaats van 16.30 - 19.30 uur in wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem-Centrum.


De organisatie van Roze Salon 55+ Haarlem is in handen van Gay-Haarlem.nl 
en de Regenboogambassadeur senioren 55+ en maakt deel uit van Haarlem Regenboogstad.


-flyer Roze Salon >>>
-website Roze Salon >>>

Wat:  De Roze Salon 55+
Waar:  Binnensteeds - Nieuwe Groenmarkt 20 - Haarlem
Wanneer:  donderdag 14 mrt | 16.30 - 19.30 uur | toegang vrij


 

 


Jong&Out Haarlem | 9 mrt
Jong&Out is een platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. De maandelijkse bijeenkomsten van Jong & Out Haarlem worden gehouden in Flinty's aan de Gedempte Oude Gracht 138. De bijeenkomsten zijn van 13:00 tot 17:00 uur.

Bij Jong & Out kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren. dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings. iedereen is vrij om zijn/haar eigen plan te trekken. Jong&Out Haarlem is ook te volgen via de facebookpagina. Flinty's >>>

Wat:  Jong&Out Haarlem
Waar:  Flinty's - Gedempte Oude Gracht 138, Haarlem
Wanneer:  zaterdag 9 mrt | De meetings zijn elke tweede zaterdag van de maand vanaf 13:00 uur | toegang vrij