logo-gayhaarlem

bavoregenboogvlag400pix

©gay-haarlem.nl

Gay-Haarlem.nl is een ideële website en heeft geen commerciële doelstelling. De website is een persoonlijk initiatief van een aantal gedreven Haarlemmers. Lees meer>

Op het gebruik van deze website zijn de hierna volgende voorwaarden van toepassing:

Artikelen mogen worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming vooraf, tenzij bij een artikel anders staat vermeld. Uiteraard verwachten wij wel bronvermelding.

Voor columns geldt: wil je een column overnemen, dan dien je daarvoor vooraf schriftelijke toestemming te vragen. Je stuurt in dat geval een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk van ons bericht.

De webredactie van Gay-Haarlem.nl doet zijn uiterste best om altijd bronvermelding toe te passen. Is het zo dat wij hierin tóch een fout maken, laat het ons dan weten. Wij zullen het dan zo snel als mogelijk op de website aanpassen. Dit geldt uiteraard ook voor het gebruik van beeldmateriaal.

Voor ons eigen beeldmateriaal geldt: als bij door ons geplaatste foto's '©gay-haarlem.nl' staat vermeld, vragen wij je om aan ons vooraf toestemming te vragen als je dat materiaal over wilt nemen. Ook daarvoor stuur je een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en krijg je van ons zo spoedig als mogelijk bericht.

Indien je via deze website een pagina raadpleegt van derden (zgn. link), wijzen wij je er op dat deze informatie wordt verstrekt door de derde die op de betreffende pagina wordt genoemd. De webredactie van Gay-Haarlem.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de geraadpleegde websites.

Banners voor gebruik op websites sturen we graag toe. Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef door welk formaat banner je graag ontvangt.